Torelló i Sant Vicenç conviden a la ciutadania a participar en els seminaris virtuals 'Estalvia des de casa, a Osona'

Es faran quatre sessions durant el mes de juny de temàtica diversa. 

Publicat 08/06/2020, Torelló - Medi Ambient
torello-convida-a-la-ciutadania-a-participar-en-els-seminaris-virtuals-estalvia-des-de-casa-a-osona

Cartell dels seminaris.

L’Ajuntament de Torelló se suma als actes emmarcats dins la Setmana de l’Energia Sostenible d’Europa. Els consistoris conviden a la ciutadania a participar en els seminaris virtuals ‘Estalvia des de casa, a Osona’ que es portaran a terme aquest mes de juny i que organitza l’Agència Local d’Energia del Consell Comarcal d’Osona i la Diputació de Barcelona amb la col·laboració dels ajuntaments de la comarca. El primer seminari que es va fer va tractar sobre la factura elèctrica, el següent les mesures per reduir el consum energètic, aquest dimarts s’imparteix el de l’estalvi als comerços i el darrer, l’autoconsum fotovoltaic a casa que es portarà a terme el 18 de juny.  Els webinars estan adreçats a la ciutadania i es convida a tothom a participar-hi. Són gratuïts però cal inscripció prèvia i les ha de formalitzar cada persona interessada  a través de l’enllaç corresponent. Cada persona inscrita rebrà un correu el mateix dia amb l'enllaç on accedir per entrar al webinar. Aquests seminaris virtuals tindran una durada aproximada de 45 minuts i un petit debat al final. L’activitat és oberta a tots els municipis d’Osona i hi pot participar tothom, amb un límit de 100 persones.

La Setmana de l’Energia Sostenible se celebra la 3a setmana del mes de juny a tot Europa; és la campanya anual de difusió i sensibilització a la ciutadania sobre la transició energètica, l’estalvi, l’eficiència i les energies renovables. Enguany, es proposa com a Setmana de l’Energia virtual, amb accions per fer des de casa.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació