Torelló exhibirà la rua més llarga dels últims quatre anys

Hi haurà un total de 24 carrosses, 13 a la categoria A i 11 a la B, que és la que més ha crescut. 

Publicat 21/02/2020, Torelló - Carnaval de Terra Endins
torello-exhibira-la-rua-mes-llarga-dels-ultims-quatre-anys

La rua en una de les passades edicions.

Un total de 24 carrosses amb 3333 participants formaran part de la rua del Carnaval de Terra Endins aquest dissabte. 13 de les plataformes pertanyen a la categoria A i 11 a la B, la que més ha crescut. D’aquesta manera la rua d’aquesta 42 a edició “serà la més llarga dels últims quatre anys”, segons explica el tècnic del Carnaval de Terra Endins, Blai Marginedas. 

Pel que fa al jurat del Carnaval de Terra Endins, el formaran el dinamitzador cultural i músic Pau Marquès; l'especialista en atrezzo i museografia Francesc Cardeña; la guionista Elisenda Pineda; la tècnica de programació de FiraTàrrega Maria Capell; la cap del Centre de Conservació i Restauració de la Filmoteca de Catalunya Mariona Bruzzo; el periodista Xavi Canalies; i Rosa Juncà com a jurat popular. 

Cal destacar que enguany l'organització i gestió del BusNit l’assumeix directament l’Ajuntament de Torelló, amb la col•laboració econòmica del Consell Comarcal. Hi haurà quatre rutes en direcció a una dotzena de pobles, en dues franges horàries, a les 4 i a les 5.30 h de la matinada. Una altra novetat és que els busos sortiran del carrer del Ter, davant de Can Cata i que els bitllets es podran comprar a la mateixa web del Carnaval.

El Carnaval de Terra Endins també tornarà a disposar del servei de Punt Lila en els principals esdeveniments de la festa, per informar, sensibilitzar i prevenir les actituds masclistes i comportaments sexistes que es puguin produir en espais públics d’oci i festius. També seguirà i es reforçarà el repartiment d'ampolles d'aigua gratuïtes durant els dies de Carnaval. Al ball, no caldrà portar braçalet per aconseguir-ne.

La rua començarà a les 7 de la tarda a la plaça de la Sardana i acabarà a la plaça Joanot Martorell. Després començarà el quart Terra Endins Festival a la zona esportiva que tindrà tres espais diferenciats. A l’espai WTF? hi haurà música reggaeton amb Jose de Rico com a cap de cartell i els djs Dj Cosmik, MonDJ i Edu Elizondo. A la Carpa Electrònica hi haurà Vida Loca, Juarez, Elio Kenza, Marco Veranza i Nandu Dj. I finalment l’Espai ACTE acollirà l’actuació de l’Orquesta DiVersiones i el punxadiscos local DJCapde. També s’hi celebrarà el lliurament de premis de la rua 2020.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació