Torelló farà aquest dilluns el ple ordinari del mes de gener

En l'apartat de mocions la CUP en presentarà dues. Una, de rebuig a l’operació contra l’independentisme i les detencions del 16 de gener, i l'altra, d’adhesió a la campanya “cap nen sense caramels”.

Publicat 28/01/2019, Torelló - Política

L’Ajuntament de Torelló celebrarà aquest dilluns a les 7 del vespre la sessió ordinària del ple municipal del mes de gener. A banda d’aprovar delegar la gestió del servei d’aigua al Consell Comarcal d’Osona es tractaran altres qüestions. Per exemple, es nomenarà Meritxell Vilella com a responsable del projecte d’intervenció integral del nucli antic de Torelló i membre del comitè d’avaluació i seguiment; es donarà llum verda al model de control intern en règim de fiscalització i intervenció limitada prèvia de requisits bàsics per les despeses i obligacions com a procediment per a l’exercici de la funció interventora sobre els drets i ingressos de l’Ajuntament; s’aprovarà la modificació de la relació de llocs de treball per l’aplicació de l’increment del 2’25%; es desqualificarà com a bé de domini públic municipal la carpa i es farà la cessió a l’Ajuntament de Manlleu i s’aprovarà provisionalment la modificació puntual del Pla General d’Ordenació Urbanística (PGOU) a l’Avinguda del Castell. En l’apartat de mocions la CUP en presentarà dues: una, de rebuig a l’operació contra l’independentisme i les detencions del 16 de gener, i l'altra, d’adhesió a la campanya “cap nen sense caramels”. Els últims apartats de l’ordre del dia seran el de precs i preguntes i les informacions. 

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació