Torelló i Sant Vicenç se sumen al 'Mulla't per l'esclerosi múltiple'

La jornada solidària es farà diumenge però no es farà la festa aqüàtica com les edicions anteriors. 

Publicat 10/07/2020, Torelló/Sant Vicenç - Esports
torello-i-sant-vicenc-se-sumen-al-mulla-t-per-l-esclerosi-multiple

Cartell de l'activitat.

La piscina municipal de Torelló acollirà, diumenge vinent, una nova edició del ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’, una activitat que cada any es solidaritza amb les persones que pateixen aquesta malaltia. Prop de 1.000 voluntaris, 600 piscines i més de 100.000 persones en llancen a l’aigua simultàniament a les 12 en punt en solidaritat amb les persones amb esclerosi múltiple. Es tracta d’un gest molt emotiu que dona visibilitat a una malaltia que té moltes cares, que sovint és invisible i que a Catalunya afecta a 9.000 persones i a 55.000 a tot l’estat. El ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’ es farà de les 10 del matí a les 2 del migdia. Aquest any, ateses les circumstàncies excepcionals, no hi haurà festa aquàtica, només hi haurà una parada de marxandatge per a qui vulgui adquirir algun dels articles que contribueixen a finançar els serveis que presta la Fundació Esclerosi Múltiple. A banda de l'adquisició de productes i de la participació en la campanya, també es pot col·laborar aportant un donatiu.

La festa solidària també se celebrarà a la piscina de Sant Vicenç aquest diumenge.. Aquest any, ateses les circumstàncies excepcionals, tampoc hi haurà festa aquàtica, però a l'entrada hi haurà una guardiola on es podrà col·laborar aportant un donatiu.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació