Torelló manté els principals parcs i jardins tancats davant la llevantada Glòria

El temporal de vent i pluja arribarà en el seu punt més àlgid aquest dimarts.

Publicat 21/01/2020, TORELLÓ - Meteorologia
torello-mante-els-principals-parcs-i-jardins-tancats-davant-la-llevantada-gloria

L’Ajuntament de Torelló segueix mantenint tancat els accessos als jardins de Can Parrella, Vicenç Pujol i l’Espona davant l’episodi de vent i pluges intenses previst en les properes hores i per precaució. A Torelló, aquest dilluns es va produir una incidència a la xarxa de distribucó d'aigua del carrer Orís i segons l'empresa Sorea "es va reparar el mateix dia". La pluja d'aquest dimarts ha fet que "la sorra s'escampés" i diuen que "fins que no pari de ploure no es podrà acabar de cobrir l'obertura del paviment".  A Sant Pere, els bombers dels parcs de Torelló i Vic van haver d’actuar aquest dilluns davant els efectes del vent. Concretament “es van reparar tres teulades i terrats afectats dels carrers Rossinyol, Sant Feliu i al vessant de l’Ajuntament pel carrer Badrena”. A Sant Vicenç i a Orís no s’ha produït cap incidència.

Protecció Civil de la Generalitat manté activitat en fase d’Alerta el Ventcat per les fortes ventades que afecten la meitat est de Catalunya, Pirineu i Prepirineu. També hi ha activats en fase d’alerta el Neucat i Inuncat.

El Servei Català de Trànsit informa que per a circular per la C-37, als túnels de Bracons, es necessiten cadenes i el seu pas està restringit als camions.

Per la seva banda, el coordinador del Servei Meteorològic d’Osona, Manel Dot, explica que “la llevantada està situada a sobre nostre” i que en les properes 36 hores “la pluja serà intensa amb la possibilitat que creixi el riu Ter i el Ges”.

Davant d'aquesta situació es demana extremar les precaucions a la població i seguir les actualitzacions i evolució de les previsions meteorològiques i dels avisos de Protecció Civil.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació