Torelló organitza un curs de cuina flexitariana

Ester Hinojo impartirà el taller que es farà en dues sessions per grup. 

Publicat 23/10/2019, Torelló - Societat

L’Ajuntament de Torelló ja ha obert les inscripcions pel taller de cuina flexitariana de tardor, organitzat pel Casal Cívic de Torelló i les regidories d'Educació, Benestar Social i el Pla de Barris de l'Ajuntament, dins les activitats formatives 2019 de l'Espai Educatiu. El curs, a càrrec d'Ester Hinojo, es farà en dues sessions per grup. El grup 1, els dies 16 i 23 d'octubre i el grup 2, els dies 30 d'octubre i 6 de novembre. En els dos casos, l'horari de les sessions serà de 2/4 de 7 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre. El taller de cuina flexitariana té un cost de 10 euros per les dues sessions.

S'ha de tenir en compte que les places són limitades i es faran per ordre d'inscripció. El curs es farà al Casal Cívic de Torelló, al carrer Rocaprevera. Les inscripcions es poden fer al mateix Casal Cívic o bé trucant al telèfon de l’entitat.

La cuina flexitariana o flexitarianisme es basa a seguir una dieta majoritàriament vegetariana però admetent el consum puntual de carn o peix.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació