Torelló prorròga per un any el contracte del servei municipal de l’escola de música

Lluís Sabatés, d'ERC-JpT, va dir que “és un contracte massa limitat per fer una gestió correcte d’un servei educatiu municipal”. 

Publicat 30/04/2019, Torelló - Política
torello-prorroga-per-un-any-el-contracte-del-servei-municipal-de-l-escola-de-musica

Lluís Sabatés, durant la seva intervenció. (Foto: Ajuntament de Torelló).

El ple de l’Ajuntament de Torelló celebrat aquest dilluns al vespre va aprovar per unanimitat la pròrroga d’un any del contracte de l’escola de música. Des de la CUP Torelló – Som Poble Lluís Toneu va dir que “permetrà al nou govern enfocar l’Escola de Música cap on cregui convenient”. Per la seva banda, el republicà Lluís Sabatés va manifestar que “un contracte de 3 anys, amb possibilitats de pròrroga any a any, és massa limitat per fer una gestió correcte d’un servei educatiu municipal”. També va demanar al regidor d’Ensenyament quines raons ha portat a l’equip de govern a prorrogar el servei.

Marc Fontserè va començar la seva intervenció dient que “el concurs es va fer per un termini de tres anys, prorrogable tres anys més any a any” i que “la valoració del funcionament de l’escola de música tant tècnicament com políticament és molt positiva”. També va destacar “l’augment del nombre de matrícules any a any, arribant actualment als 100 inscrits”. Tot i ser una bona notícia, va evidenciar  la problemàtica que això suposa perquè els espais a on està ubicat el centre estan pràcticament al límit”. El regidor va dir que “la raó per la qual es proposa la pròrroga no és perquè pensem que fem un favor a l’equip de govern entrant, ja que si s’hagués escaigut l’any passat, haguéssim fet el mateix”. Alhora va ressaltar que funciona “com un servei públic directe tot i ser una concessió amb l’avantatge que això suposa”.

El ple de l’Ajuntament corresponent al juny del 2016 va adjudicar el contracte de gestió del servei de l’escola de música a la Fundació Privada Estudis Municipals de Manlleu. 

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació