Torelló recapta més de 4000 euros per la Marató de TV3

L'activitat que va comptar amb més participació va ser el drum circle amb Santi Carcasona. 

Publicat 20/12/2019, Torelló - Solidaritat
torello-recapta-mes-de-4000-euros-per-la-marato-de-tv3

Gimgès va col·laborar en la Marató.

Torelló ha recollit 4232 euros per la Marató de TV3 de diumenge que enguany es va dedicar a les malalties minoritàries. En el conjunt de la Vall del Ges i Orís es van recaptar un total de 12.000 euros. El ball amb els gegants de Torelló i les sessions de drum circle amb Santi Carcasona va ser una de les activitats que van reunir més públic. Era una proposta de la Federació d’Ampas que es va desenvolupar a la sala polivalent, en una jornada en què es van aconseguir prop de 800 euros. A aquests s’hi afegiran els que es recullin de les guardioles. 

Per la seva banda, la Piscina de Torelló va recaptar 978 euros, una xifra superior a l’any passat. Can Jaumira va recollir 565 euros de la guardiola després del concert de Té Delega’ts i una lectura de poemes amb els Rapsodes de la Vall del Ges. Pel que fa la caminada d’Adfo de dijous, emmarcada dins les Caminades dels Dijous, va recollir 180 euros. 

Per últim, els centres educatius de Torelló també van posar el seu granet de sorra a la jornada solidària. L’escola Rocaprevera va obtenir 623’90 euros durant les activitats que va organitzar diumenge al matí i l’institut-escola Marta Mata 1265’70 euros. A l’escola Sagrats Cors també es van fer diverses propostes centrades en les malalties minoritàries.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació