Torelló redactarà el IV Pla Municipal d’Igualtat per la ciutadania

El proper 13 de novembre s'ha organitzat una trobada oberta a tota la ciutadania a la Cooperativa. 

Publicat 05/11/2019, Torelló - Igualtat

L’Ajuntament de Torelló inicia el seu IV Pla Municipal d’Igualtat per la ciutadania, vigent pel període 2020-2024, amb l'objectiu de marcar les línies estratègiques i les accions d’igualtat de gènere que s’han de dur a terme en el municipi a curt, mig i llarg termini. S'han previst diversos grups de treball, entre ells, una trobada oberta a tota la ciutadania pel pròxim dimecres 13 de novembre. Es farà a partir de les 8 del vespre a la sala d'actes de La Cooperativa i està obert a totes les entitats i ciutadania del municipi que hi vulgui participar.

Les accions que contindrà aquest IV Pla Municipal d’Igualtat per la ciutadania es decidiran després d'analitzar diversos àmbits relacionats, entre d'altres aspectes, amb el compromís amb la igualtat de gènere, les accions contra les violències masclistes i la LGBTIfòbia, el treball i la conciliació, el lideratge i participació de les dones o l'associacionisme i acció social.

Per fer possible aquesta anàlisi de dades, s'ha iniciat un procés participatiu que comptarà amb diferents grups de treball. En aquests grups, s'avaluaran les accions realitzades en el marc de l'anterior Pla Municipal d’Igualtat per la ciutadania (2014-2018) i es recolliran necessitats, interessos i percepcions de cara al nou pla.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació