Torna la Unitat Mòbil d'Informació al Consumidor a Torelló

Estarà instal·lada aquest dimecres a la parada de la policia local al carrer Sant Miquel. 

Publicat 13/05/2019, Torelló - Societat
torna-la-unitat-mobil-d-informacio-al-consumidor-a-torello

L'oficina situada a la parada de taxis. (Foto: Ajuntament de Torelló).

La Unitat Mòbil d’Informació al Consumidor s’instal·larà aquest dimecres a Torelló per atendre les consultes dels ciutadans i oferirà tot tipus d’informació sobre temes de consum. Estarà col·locada de 2/4 d’11 del matí a la 1 del migdia a la ubicació habitual dels darrers mesos, a la parada reservada a la policia local del començament del carrer Sant Miquel. A l’oficina mòbil hi haurà diversos tècnics de la Diputació de Barcelona que atendran a tothom gratuïtament i de manera personalitzada, en aquelles qüestions o dubtes relacionats amb l’àmbit del consum, comerç, drets dels consumidors, compra o lloguer d’habitatge, serveis bancaris, vehicles, etiquetatge i garanties dels productes, serveis postvenda, assegurances o viatges.

El servei que ofereixen les UMIC està destinat als ajuntaments que no disposen de serveis municipals de consum i té com a finalitat bàsica defensar els consumidors i els seus drets.

La Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Torelló organitzen aquesta activitat.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació