Tres nous plans d'ocupació a Sant Pere i dos més compartits amb Sant Vicenç

Els primers formen part del projecte Treball als barris 2019 del SOC i els segons els ofereix el Consell Comarcal. 

Publicat 27/01/2020, Sant Pere - Ocupació

L’Ajuntament de Sant Pere ha posat en marxa tres plans d’ocupació relacionats a una convocatòria del projecte Treball als barris 2019 del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). S’ha contractat una vetlladora, un peó de paleta i un de neteja viària i manteniment que treballaran durant sis mesos al municipi. 

Per altra banda, també compten amb dos plans d’ocupació més compartits amb Sant Vicenç i que ofereix el Consell Comarcal d’Osona a través del projecte Treball i Formació 2019 del SOC. S’ha contractat per un any una auxiliar de domicili i per mig any un peó de neteja i manteniment. El programa pretén fomentar l’ocupabilitat de les persones majors de 45 anys en situació d’atur que han esgotat totes les prestacions i subsidis, de les persones beneficiàries de la renda garantida ciutadana i de dones en situació d’atur. El programa es porta a terme amb la col·laboració de 31 municipis de la comarca. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació