Un agent de Torelló rep el diploma del curs de formació bàsica per a policies

Es van graduar 350 policies locals de 84 ajuntaments catalans. 

Publicat 20/06/2019, Torelló - Societat
un-agent-de-la-policia-local-de-torello-rep-el-diploma-del-curs-de-formacio-basica-per-a-policies

A l'esquerra l'alcalde, al centre, l'agent que va rebre el diploma i a la dreta, el sargent. (Foto: Ajuntament de Torelló).

Un agent de la policia local de Torelló va rebre aquest dimecres al migdia el diploma de la 32a edició del curs de formació bàsica per a policies 2018-2019 de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC) que es va celebrar a Mollet del Vallès. Entre els 350 policies locals que es van graduar, hi havia l'agent TIP 1064 de la policia local de Torelló. Durant l'acte, l'agent va rebre el suport de l'alcalde, Marçal Ortuño, que va voler estar al costat de la policia local del municipi en un dia tan assenyalat. També va assistir-hi el cap de la policia local de Torelló, Francesc Villena. 

El lliurament de diplomes a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC) va comptar amb la presència del president de la Generalitat, Quim Torra, acompanyat del conseller d’Interior, Miquel Buch, i el comissari en cap del cos de Mossos d’Esquadra, Eduard Sallent.

Enguany es van graduar 804 agents, 454 nous mossos d’esquadra i 350 policies locals de 84 ajuntaments catalans. Els alumnes que superen les proves d’accés, el curs de formació bàsica per a policies i el període de pràctiques obtenen el títol de tècnic de grau mitjà. En el cas de les policies locals, el període de pràctiques dels nous agents és de tres mesos. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació