Un taller d'escriptura, un de màscares i un d'animació, les propostes de les biblioactivitats de Sant Pere

Són propostes que es duen a terme els dissabtes al matí a la mateixa biblioteca de manera gratuïta per a tots els participants.

Publicat 24/01/2019, Sant Pere - Política
un-taller-d-escriptura-un-de-mascares-i-un-d-animacio-les-propostes-de-les-biblioactivitats-de-sant-pere

Cartell de les biblioactivitats.

La Biblioteca l’Esqueller de Sant Pere presenta tres propostes dins el marc del projecte de les Biblioactivitats. Durant aquest primer trimestre de l’any s’ha programat un taller d’escriptura creativa que anirà a càrrec d’Anna Puigdomènech i que es farà el proper 26 de gener de 10 a 12 del matí. S’adreça a nois i noies d’entre els 8 i els 12 anys. Els participants podran crear personatges, escenes i inventar històries exercitant la creativitat a partir d’imatges. És un taller per expressar les idees, sentiments o realitats mitjançant la paraula escrita. 

La segona proposta és un taller de màscares de carnaval que impartirà Raquel Vaqué el 23 de febrer de 10 a 12 del matí i està obert a tothom. Els assistents podran confeccionar accessoris i completar les disfresses del carnaval. En aquesta activitat es treballarà l’habilitat de retallar i enganxar diferents materials i crear un complement carnavalesc a la mida de cada participant. Els menors de 8 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult.

Finalment, s’ha programat un taller d’animació el 23 de març en horari de 10 a 12 del matí, pensat per a joves de 8 a 12 anys. El dirigirà Arnau Solà i pretén fer despertar la curiositat, la creativitat i donar eines per aprendre tècniques per endinsar-se dins el món de l’animació. Tothom que hi acudeixi podrà conèixer com van néixer els dibuixos animats i posaran en pràctica tres tècniques bàsiques de l’animació:  zootrop, flipbook i l’stop-motion. 


Les biblioactivitats són propostes que es duen a terme els dissabtes al matí a la mateixa biblioteca de manera gratuïta per a tots els participants. Per a poder participar-hi cal inscriure's dins el termini establert per a cada un dels tallers.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació