Un taller de sabó enceta les Biblioactivitats a Sant Pere

També s'ha organitzat un taller sobre les erupcions volcàniques i de Jumping Clay. 

Publicat 08/10/2020, Sant Pere - Cultura


Tornen les Biblioactivitats a la Biblioteca l’Esqueller de Sant Pere. Un any més, a partir d’aquest mes d’octubre s’ofereixen propostes per a infants i joves de fins a 14 anys durant els dissabtes al matí. Enguany i per seguir amb el protocol i compliment de les mesures de seguretat de la COVID 19 no es faran a la mateixa biblioteca sinó que es desenvoluparan a l'Envelat del Polvorí. Les activitats són obertes i gratuïtes per tothom però cal inscriure's ja que les places són limitades. Durant l'activitat es seguiran tots els protocols i caldrà anar amb la mascareta.

La primera proposta serà el dissabte 17 d'octubre i els participants gaudiran d'un taller de sabons naturals que es podran endur a casa un cop acabat. Es tracta d’un taller molt pràctic, dinàmic i ecològic on els participants aprenen a fer sabó natural en fred, a partir d’oli de cuina usat, sosa càustica i aigua destil·lada. També s’utilitzen colorants i aromes naturals. La segona proposta es farà el 14 de novembre amb un taller on es treballarà i es descobrirà què són i com es produeixen les erupcions volcàniques. Els participants aprendran sobre les reaccions químiques entre àcids i bases i desenvoluparan la seva vessant més creativa. I la tercera i última proposta és  una activitat de Jumpling Clay on es descobrirà com la psicomotricitat és també una part important en el nostre cos. El Jumping Clay és un moviment artístic que ajuda a potenciar la psicomotricitat fina les capacitats creatives, artístiques i cognitives a través del volum i les tres dimensions. És un concepte nou de modelatge que permet imitar amb les mans un món creatiu, real o imaginari en tres dimensions. 

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació