Una exposició sobre art oriental al Museu de la Torneria

És de la col·lecció del manlleuenc Ramon Faja i s'hi podrà veure, per exemple, el buda birmà de més de 200 anys. 

Publicat 29/11/2019, Torelló - Cultura

El Museu de la Torneria de Torelló acull a partir de dimecres i durant tot el desembre l’exposició d’art oriental de la col·lecció del manlleuenc Ramon Faja Subias amb el títol '40 anys buscant obres d’art molt selectes a tot el continent asiàtic’. Enguany celebra els 40 anys d’exposicions per pobles, viles i ciutats catalanes. La inauguració de la mostra es farà aquest dissabte a les 6 de la tarda en què es podran veure obres com el buda birmà, de més de 200 anys d’antiguitat, que il·lustra el cartell. 

Per altra banda, el Museu de la Torneria presenta dissabte a 2/4 de 10 del matí el treball de recerca ‘Uns joves torellonencs fent les Amèriques! Pius Vila i Maria Carrera als EUA l’any 1968’ a càrrec de Gerard Verdaguer Reig a l’Esquerda de Roda de Ter. L’activitat es trobada emmarcada dins la VIII Jornada de presentació de la recerca etnològica a la Catalunya Central 2019. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació