‘Una gossa en un descampat’, diumenge al Teatre Cirvianum

És una activitat emmarcada dins el Dia Internacional de la Mort Perinatal i el Dol Gestacional. 

Publicat 25/10/2019, Torelló - Cultura
una-gossa-en-un-descampat-diumenge-al-teatre-cirvianum

Maria Rodríguez, protagonista de l'obra.

El Teatre Cirvianum de Torelló acollirà dues propostes aquest cap de setmana. La de diumenge és una activitat emmarcada dins el Dia Internacional de la Mort Perinatal i el Dol Gestacional en què es presentarà l’obra de teatre ‘Una gossa en un descampat’, de Clàudia Cedó. L'espectacle explica el cas d'una parella que arriba a l'hospital, ella embarassada de 5 mesos i amb dolor. En una setmana hauran de fer-se a la idea que perden el fill. Es tracta d’un dels espectacles més colpidors de la temporada, un text intens i emotiu i amb un repartiment de luxe format per Pep Ambròs, Anna Barrachina, Queralt Casasayas, Miriam Monlleó, Xavi Ricart i Maria Rodríguez que broden cada un dels personatges. L’obra ha obtingut els Premis de la Crítica en les categories de Millor Text, Millor Espectacle i Millors Actrius Principals. Es podrà veure diumenge a les 6 de la tarda. 

Per altra banda, Jordi Pota porta l’espectacle ‘Bliss’ dissabte a les 9 del vespre. Un dels artistes de més projecció de la comarca proposa 5 claus màgiques per a la felicitat. Actor, mag, clown, humorista i emprenedor lluita amb els seus projectes des del 2007 perquè l’art de la màgia es consideri un art escènic en majúscules. Uns espectadors que són congressistes, un mag conferenciant, un teatre que és un auditori i unes investigacions en forma de jocs de màgia. Una proposta de teatre-màgia que parla de la felicitat i també de l’angoixa, de creure en un mateix, de la percepció de la vida i del positivisme, entre altres, amb humor, ironia, teatre i màgia.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació