Una quarantena de persones assisteixen a la Festa Remember

Per primera vegada es va comptar amb la presència del 41è Rei Carnestoltes. 

Publicat 27/02/2019, Torelló - Carnaval de Terra Endins

La creperia El Galliner va acollir aquest dimarts a la nit la Festa Remember, el primer acte fora del programa oficial del Carnaval, en què hi van assistir una quarantena de persones. Per primera vegada es va comptar amb la presència del 41è Rei Carnestoltes que aquest any acudeix a totes els actes que s’organitzen al voltant de la festa. El tema de la Festa Remember va ser la sèrie ‘Narcos’ i els assistents, com cada any, van haver de portar una disfressa vella. 

Per altra banda, abans es va fer el sorteig de l’ordre de sortida de les carrosses en la rua de dissabte durant el programa especial de Carnaval que l’equip de La Rotativa i el director de l’emissora, Pere Trabal, van conduir des de La Cooperativa. L’espai es va retransmetre en directe. En la categoria A, les carrosses més grans, l’ordre és: Els Macus de les Preses, D’mamas & D’Papas, Purgatori Parade, Hordes SPT, Embaukats, Els Picats de Borgonyà, Etílika, Colla Caos, Amics i Parents de, Un Diumenge Qualsevol, Colla de la Joanot, Els Enlletats, Triquinyolis & Descolla UTC i Els Grillats. En la categoria B, de les plataformes més petites: Epoetaitatie, Kin Kakau, Els Troneres, Geganters de Manlleu, Els Xiruques, Bullnegreros i ¾ de 15. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació