Una trentena de cantaires interpretaran les caramelles a Sant Vicenç i Orís

El recorregut s’iniciarà a Vilaseca a un quart de deu del matí. 

Publicat 17/04/2019, Sant Vicenç - Setmana Santa
una-trentena-de-cantaires-interpretaran-les-caramelles-a-sant-vicenc-i-oris

El grup de caramelles l'any passat. (Foto: Èric Sibina).

Les caramelles seran les protagonistes del diumenge de Pasqua. A la Vall del Ges, com ve sent habitual en els darrers anys, només se’n cantaran a Sant Vicenç. El recorregut s’iniciarà a Vilaseca a un quart de deu del matí, continuarà una hora més tard a la plaça de l’Església de Sant Vicenç a la sortida de missa, a les onze cantaran al mercat setmanal, a tres quarts de dotze seran davant del Casino de Borgonyà i a un quart d’una del migdia a Orís. El grup el formen trenta cantaires, entre nens i pares. Els nens i nenes tenen edats compreses entre els 3 i els 14 anys.  

El grup cantarà, com sempre, un repertori format per 22 cançons relacionades amb la Pasqua o la primavera. En destaca ‘Caramella de Sant Vicenç’, una peça escrita per Ramon Minovas i amb música d’Eva Mayo que es canta des de l’any 2006 i que “parla de racons emblemàtics del municipi, ‘Setmanes de quaresma’ o ‘Pasqua Florida’. A més es ballarà el Ball de Cintes amb música i lletra de Pasqua mentre que els més petits faran el Ball del Petit Vailet. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació