70 persones, a la segona xerrada sobre la comunitat energètica de Torelló

En el decurs de l'acte es va decidir el nom de la comunitat energètica torellonenca que s'anomenarà 'Torelló Sostenible'. 

Publicat 06/04/2022, Torelló - Medi Ambient
70-persones-a-la-segona-xerrada-sobre-la-comunitat-energetica-de-torello

Una setantena de persones van assistir dimarts a la tarda a la segona xerrada informativa sobre la comunitat energètica de Torelló que es va desenvolupar al foyer del Teatre Cirvianum. En la trobada es va convocar “a totes les persones interessades que s’havien inscrit prèviament”, assenyala el regidor de Medi Ambient, Adrià Jaumira. A l'acte es va parlar de la situació actual de les comunitats energètiques a Osona nord i arreu de la comarca i es van concretar els passos a seguir per constituir la comunitat de Torelló. Es van debatre i decidir aspectes pràctics com el nom que serà ‘Torelló Sostenible’, el grup motor o els socis fundadors de la cooperativa. Després de Setmana Santa la nova cooperativa “celebrarà la primera reunió”, en la qual “es decidiran els estatuts. La xerrada va comptar amb les intervencions de Joan Canó, tècnic de l’Agència Local de l’Energia d’Osona; Galdric Ruiz, tècnic de transició energètica del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura; i el mateix Jaumira. El passat mes de febrer es va realitzar la primera xerrada sobre la comunitat energètica a Torelló, en la qual hi van assistir més de 150 persones interessades.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació