Acaba el termini per presentar les sol·licituds d'ajuts d'urgència social en concepte de pobresa energètica

El període va del 2 al 30 de setembre i hi poden optar les persones empadronades i que visquin a Torelló. 

Publicat 24/09/2019, Torelló - Benestar Social

Fins el 30 de setembre es poden presentar les sol·licituds d’ajuts d’urgència social en concepte de pobresa energètica, en la convocatòria feta pública per la regidoria de Benestar Social i Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament de Torelló.  Poden optar-hi les persones i/o famílies empadronades i que visquin a Torelló i que compleixin amb els requisits econòmics d'ingressos que marca la convocatòria. Tenen per finalitat cobrir les despeses bàsiques de subministrament d’energia elèctrica, de gas i aigua i altres sistemes d’escalfament a la llar dels habitatges on resideixen famílies que es trobin en situació de necessitat econòmica i social.  Les persones beneficiàries han d’estar empadronades a Torelló i viure a l’immoble destinat a ús d’habitatge sobre el qual se sol·licita la subvenció, sense ostentar la titularitat o drets reals sobre cap altre habitatge, a la data de la sol·licitud. Aquestes persones hauran de complir amb els requisits que es fixen com a criteris de concessió i que tenen en compte el seu nivell d’ingressos econòmics.

Per a la determinació de les situacions de risc de pobresa energètica, es tindrà en compte la renda disponible màxima mensual de la unitat familiar, segons l’IRSC (Índex de renda de suficiència) de cada exercici corresponent, que es calcularà en funció dels membres de la unitat familiar. Cada persona, família o unitat de convivència podrà presentar una sol·licitud anual, amb un import màxim de 400 euros.

La regidoria de Benestar Social i Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament de Torelló ha fet públics els detalls d'una nova convocatòria d'ajuts d'urgència social en concepte de pobresa energètica. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació