Aina Casanovas presenta la seva renúnica com a regidora de Sant Vicenç

Pepi Pérez serà qui la rellevarà en el càrrec. 

Publicat 28/07/2022, Sant Vicenç - Política
aina-casanovas-presenta-la-seva-renunica-com-a-regidora-de-sant-vicenc

La regidora Aina Casnaovas i l'alcalde, Èric Sibina. (Foto: Setmanari Torelló).

El ple ordinari de l’Ajuntament de Sant Vicenç, celebrat dimecres al vespre, va tenir com a punts més destacats diverses modificacions de crèdit i la renúncia de la regidora Aina Casanovas que serà rellevada per Pepi Pérez. Casanovas va explicar que el motiu per haver pres aquesta decisió és “perquè estic embarassada”. L’encara regidora va afegir que “portar una regidoria vol dir compromís, responsabilitat i centrar esforços, temps i ganes perquè les coses surtin”. Per això, va manifestar que “crec que en el moment que em trobo no puc garantir que el cent per cent això passi”. Casanovas va dir que “marxo amb la tranquil·litat de saber que qui agafa el meu relleu és la Pepi, que ja ha sigut regidora i coneix la casa” i “em sento satisfeta d’haver participat en aquestes pràcticament dues legislatures”. Casanovas, visiblement emocionada i amb la veu entretallada, també va donar gràcies a totes les persones que l’any acompanyat durant aquests sis anys. “Gràcies al meu equip, alguns dels quals han passat a formar part de la meva vida i a l’oposició per posar-nos un punt d’exigència a tots”. Per la seva banda, l’alcalde, Èric Sibina, també va aprofitar per agrair la tasca d’Aina Casanovas de qui va dir que “ha sigut una persona important per l’equip de govern i també personalment”. “Li vull donar les gràcies per haver servit el municipi i haver compartit aquests anys”, va concloure.  Aina Casanovas ha ocupat les regidories de Medi Ambient i Serveis Socials en la primera legislatura, quan va entrar en lloc de Núria Nespleda l'any 2016, i en aquesta segona, la de Serveis Socials i s'ha encarregat d'alguns temes de Cultura. 

Pel que fa les modificacions de crèdit se’n van aprovar cinc per un valor de 121.000,028 euros. 9216 euros provénen de subvencions i la resta del romanent de tresoreia. La primera és per a la instal·lació de punts de recàrrega de vechicles elèctrics que es col·locarà a la zona del pavelló del municipi. L’alcalde, Èric Sibina, va explicar “que té un cost de 17.399’45 euros, dels quals 6762’31 provénen del programa Moves 3”. La segona modificació de crèdit que es va fer és per a l’adquisició de material per al xiringuito amb una quantía de 18.150 euros. Sibina va dir que “necessitem dotar-lo de diferents elements per a poder treure a licitació el projecte”. També se’n va fer una altra per al canvi de leds del camp de futbol de Sant Vicenç. L’alcalde va recordar que “els llums actuals són vells” i, per tant, “no dóna la llum suficient per poder desenvolupar els patits de futbol durant les nits”. Concretament “es canviaran dos punts de llum”. En aquest sentit, el batlle santvicentenc va manifestar que “guanyarem en la millora de la qualitat del camp, en eficiència energètica i reduirem en consum elèctric”. També es va fer una modificació de crèdit per adequar la part elèctrica del camp de futbol de Borgonyà. Sibina va comentar que “fa dos anys que hi estem treballant i ara estem a la part final del procés”. També va afegir que “el camp de futbol té una única línea elèctrica que penja del carrer de la Canal i ara es trasllada el quadre elèctric fins a la pista del camp de futbol”. S'instal·laran “dos quadres separats, un serà exclusiu pel camp i l’altre pel restaurant del xiringuito”, va dir. D’aquesta manera “la licitació es podrà fer correctament”. I per últim, se’n va fer una altra sobre els dispositius i programari per la millora d’equipaments digitals per part de l’equip de govern. La partida servirà per comprar ordinadors i material informàtic per l'Ajuntament. S’ha obtingut una subvenció 2453,863 euros de la Diputació de Barcelona per a finançar-ho. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació