Aquest dijous, la deixalleria mòbil estarà instal·lada a la plaça dels Lleons

L'horari serà de les 11 del matí a les 5 de la tarda i s'hi poden portar petites quantitats de residus perillosos o especials. 

Publicat 07/04/2021, Torelló - Medi Ambient
aquest-dijous-la-deixalleria-mobil-estara-instal-lada-a-la-placa-dels-lleons

La deixalleria mòbil estarà instal·lada aquest dijous a la plaça dels Lleons de Torelló, a prop del camp de futbol del barri de Montserrat, en horari de les 11 del matí a les 5 de la tarda. El servei neix amb la voluntat d’apropar la deixalleria als barris i facilitar-hi l’accés a les persones a qui els pot comportar una dificultat desplaçar-se a la deixalleria fixa. A la deixalleria mòbil s’hi poden portar petites quantitats de residus perillosos o especials. Per la seva capacitat no admet residus de gran volum o en molta quantitat. Entre els residus que es poden portar a la deixalleria mòbil hi ha aerosols, aparells electrònics, bombetes i fluorescents, CD’s i DVD’s, dissolvents, ferralla, fusta neta, material elèctric, oli alimentari, oli de motor, piles i bateries, pintures i estris de pintar, roba i sabates, radiografies, tòners i tintes o vidre pla.

La deixalleria mòbil presta servei el primer dijous de cada mes al Mercat Municipal; el segon dijous, al camp de futbol del barri de Montserrat (plaça dels Lleons); el tercer dijous, a la plaça Joanot Martorell; i el quart dijous, a la plaça Països Catalans.

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació