‘Brigades internacionals i multilingüisme’ al Museu de la Torneria

Se centra en les brigades internacionals que van venir a lluitar a favor de la República i de la llibertat durant la Guerra Civil Espanyola. 

Publicat 22/03/2021, Torelló - Cultura
brigades-internacionals-i-multilingueisme-al-museu-de-la-torneria

El Museu de la Torneria va inaugurar divendres l'exposició ‘Brigades internacionals i multilingüisme’, coincidint amb la commemoració dels noranta anys de la proclamació de la Segona República, el proper 14 d'abril, i per abordar el paper que van tenir les brigades internacionals en la seva defensa. L'exposició, que es podrà veure fins el 25 d'abril, excepte de l'1 al 5 d'abril, feiners i caps de setmana, explica com aquests voluntaris estrangers es comunicaven amb la gent del país i entre ells, creant llaços d'amistat en els pobles on es van allotjar. Paral·lelament, i si la situació sanitària no canvia, també s'ha programat una conferència sobre les Brigades Internacionals amb Ramon Naya i Lourdes Prades del Sistema d'Informació Digital sobre las Brigades Internacionals, de la Universitat de Barcelona, el dia 17 d'abril a les11 del matí. Pel que fa l'endemà es farà una recreació sobre la Guerra Civil a càrrec de l'associació Recreació i Patrimoni.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació