Col·loquen dispensadors de bosses per a la recollida d’excrements de gossos

L’acció ha estat impulsada des del des del Projecte Treball als Barris en el marc del projecte ‘Viu i conviu’.

Publicat 04/12/2020, Torelló - Civisme
col-loquen-dispensadors-de-bosses-per-a-la-recollida-d-excrements-de-gossos

L’Ajuntament de Torelló ha instal·lat dispensadors de bosses per a la recollida d’excrements de gossos després de continues queixes i conflictes entre la ciutadania. Se n’han col·locat 10 en diferents punts del municipi. L’acció ha estat impulsada des del des del Projecte Treball als Barris en el marc del projecte ‘Viu i conviu’, a partir d’una campanya dels agents cívics, en la línia de detecció de comportaments incívics i de donar resposta a les demandes de la ciutadania. Els dispensadors s’han emplaçat al costat de papereres i s’han distribuït equitativament per barris, en punts on s’havia detectat la necessitat, com és el cementiri/estació de tren, el camí, del canal (2), al pipican de la zona de la Cabanya, el camp del Montserratí, la plaça de la Vila, el carrer Puigdassalit, el pavelló d’esports, Mas les Vinyes i el firal.
Els objectius de l’actuació, a banda de facilitar bosses de plàstic a les persones propietàries de gossos, són sensibilitzar i conscienciar la població i disminuir les deposicions de gossos a la via pública.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació