Comunicat de l'Ajuntament de Sant Pere davant el coronavirus

Se suspenen totes les activitats d'oci, cultural i religioses, així com es tanquen els serveis públics municipals, entre altres. 

Publicat 12/03/2020, Sant Pere - Salut Pública

 

L'Ajuntament de Sant Pere va activar dijous el Pla de Protecció Civil municipal, en fase d’emergència 1, a causa de la situació de pandèmia, en coordinació amb el Pla d’Actuació del PROCICAT per emergències associades a malalties transmissibles emergents. El consitori santperenc comunica que constituït el comitè d’emergència municipal s’adopten diverses mesures a partir de divendres i durant el període de 15 dies prorrogables. Se suspenen totes les activitats d’oci, culturals i religioses que es duguin a terme al municipi siguin organitzades per entitats o per administracions; se suspenen les pràctiques d’alumnes en centres sociosanitaris i sanitaris; es tanquen els serveis públics municipals de la piscina, gimnàs, equipaments esportius en general; la biblioteca l’Esqueller;  la Llar de Jubilats i l’aula de música. A més, recorden a les empreses del municipi que segueixin les recomanacions fetes pel Consell de Relacions Laborals per a empreses i persones treballadores sobre el coronavirus. També queda tancat el servei de residència de dia atès que no es poden mantenir els serveis de centre de dia i residència separats.El consistori santperenc demana que les gestions administratives de l’Ajuntament es realitzin de forma telemàtica o via telefònica, evitant els tràmits de forma presencial.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació