Concedeixen 37 activitats a la regidoria de Salut Pública de l'Ajuntament de Torelló

Es portaran a terme al llarg d'aquest 2019 als centres escolars del municipi i inclouen xerrades i tallers. 

Publicat 25/01/2019, Torelló - Salut Pública

El Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona ha concedit 37 activitats a la regidora de Salut Pública de l’Ajuntament de Torelló. Es realitzaran al llarg d’aquest 2019 a l’escola Vall del Ges, Fortià Solà, Sagrats Cors, Rocaprevera, Marta Mata i Institut Cirvianum, coordinades pel Torelló Jove. El cost de les activitats ascendeix a més de 4700 euros que assumeix íntegrament la Diputació. 

El Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona, a través de la Unitat de Promoció de la Salut, té entre els seus objectius, proporcionar als ajuntaments recursos per desenvolupar accions dirigides a millorar la salut de l’alumnat a través de la promoció d'hàbits i estils de vida saludables. Entre aquests hi ha les activitats d’educació per a la salut, que s’ofereix any rere any als ens locals de la demarcació de Barcelona i que  inclouen tallers i xerrades. La metodologia es basa en mètodes d’aprenentatge dinàmics, que estimulen i motiven la participació, generant un espai d’intercanvi, reflexió, debat i aprenentatge.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació