Curs en línia per conèixer el sistema d’autocontrols APPCC a Torelló

Es farà del 6 al 15 de juliol, amb dues sessions setmanals, cada dilluns i dimecres, de les 3 a 2/4 de 5 de la tarda.

Publicat 01/07/2020, Torelló - Societat

Últims dies per inscriure’s al curs en línia per conèixer els sistema d’autocontrols d’Anàlisi de Perills i Punts de Control Crítics i els seus prerequisits als establiments minoristes (APPCC) que organitza el servei de formació de la regidoria de Promoció Econòmica de Torelló. Començarà dilluns vinent i finalitzarà el 15 de juliol, amb dues sessions setmanals, cada dilluns i dimecres, de les 3 a 2/4 de 5 de la tarda.

Qualsevol empresa on es manipulin, emmagatzemin o transportin aliments han de posar en marxa un sistema d’autocontrol basat en el sistema APPCC per garantir la seguretat alimentària. Amb la realització del curs, l'alumnat aprendrà els diversos punts del sistema APPCC i quins són els que cal implementar necessàriament a cada establiment, per així superar amb èxit les inspeccions de sanitat.

Poden inscriure’s persones de qualsevol establiment alimentari o entitat on es manipulin aliments per col·lectivitats: bars, restaurants, botigues d’alimentació, empreses de càtering, llars d’infants, escoles, residències... La formació es farà en línia, mitjançant la plataforma Zoom.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació