Darrera tertúlia del club de lectura fàcil de l'Oficina de Català

El llibre que es comentarà aquest dimarts a la tarda és 'Contes populars catalans'. 

Publicat 28/05/2019, Torelló - Cultura
darrera-tertulia-del-club-de-lectura-facil-de-l-oficina-de-catala

Els participants a la sessió de la setmana passada. (Foto: Oficina de Català de Torelló).

Aquest dimecres es portarà a terme l’última tertúlia del club de lectura fàcil de l’Oficina de Català de Torelló a dos quarts de 4 de la tarda. Comptarà amb la participació dels alumnes del curs Intermedi 3 que estan llegint el llibre ‘Contes populars catalans’ de les torellonenques Sílvia Caballeria i Maria Carme Codina amb il•lustracions d’Elisenda Soler, publicat per l’editorial Farell. 

Per altra banda, dimecres passat es va fer una nova trobada amb els alumnes del curs d’Elemental 3 que van llegir l’adaptació de l’obra ‘Tirant lo Blanc’ de Joanot Martorell. En la sessió de presentació i durant la tertúlia es va explicar que és l’obra clàssica més important de la literatura catalana, considerada la primera novel•la moderna d'Europa i l’única que el Quixot de Cervantes salva de la foguera quan recupera el seny. Després es van comparar les novel•les de cavalleria amb les pel•lícules d’aventures actuals, es va parlar dels grans clàssics de la literatura europea, dels llibres que eren de lectura obligatòria a l’escola i de com canvia la nostra mirada amb el pas dels anys. 

Els clubs de lectura són una activitat pensada per als alumnes dels cursos de català per a adults i els participants del Voluntariat per la Llengua de l’Oficina de Català de Torelló. Tot i això està oberta també als usuaris de la biblioteca que hi vulguin participar. Només cal apuntar-se a la biblioteca o a l’Oficina de Català.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació