Aquest dilluns s'obre el termini de votació per decidir la segona festa local de Torelló

Fins el 10 de juliol es podrà votar telemàticament a participacio.torello.cat, però també s'habilitaran punts presencials. 

Publicat 20/06/2022, Torelló - Participació Ciutadana
dilluns-s-obre-el-termini-de-votacio-per-decidir-la-segona-festa-local-de-torello

El proper dilluns s’inicia el termini de votació del procés participatiu per decidir si es manté el dilluns de Rocaprevera com a festa local o bé es canvia pel divendres de Carnaval. Es tracta d’un compromís adquirit a principis de mandat i que l’equip de govern ara ha abordat, amb la voluntat de recollir opinions favorables i contràries i deixar que sigui la ciutadania qui acabi decidint quina ha de ser la segona festa local de Torelló. L’1 de juny es va celebrar una taula de debat on les entitats implicades amb el Carnaval i amb Rocaprevera i les directament afectades per les festes, van poder exposar els seus punts de vista. La votació estarà reservada a persones majors de 16 anys i empadronades a Torelló. Es farà telemàticament a través de la plataforma participacio.torello.cat, del 20 de juny al 10 de juliol. S’habilitaran punts de votació per a facilitar que la ciutadania pugui exercir el seu dret a vot. A les oficines municipals de la Casa Espona (carrer Ges d’Avall, 5) i al Torelló Jove (carrer Enric Prat de la Riba, 17) hi haurà punts fixos, alhora que es disposarà d’equips de suport itinerants per tal de facilitar la votació de les persones amb problemes d’accés als recursos tecnològics necessaris per votar o a les persones amb dificultats de mobilitat. Ràdio Ona oferirà aquest dilluns, a ¼ de 2 del migdia, una entrevista amb la comissió del Santuari de Rocaprevera i aquest dimarts amb la plataforma ‘Per Carnaval, festa local’. La setmana vinent es farà un debat entre els dos col·lectius.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació