El CAP de Torelló només atendrà les persones amb problemes de salut urgents

Aquest fet comportarà l'anul·lació de determinades visites o proves que es tornaran a programar properament.

Publicat 14/03/2020, Vall del Ges - Salut Pública

Els Serveis de Salut de la Vall del Ges i concretament el CAP Torelló informa que atesa la situació actual es prioritzarà l'atenció presencial a les persones amb un problema de salut urgent, que no sigui ajornable, seguint les recomanacions del Departament de Salut en relació al coronavirus.  Per tant, es recomana utilitzar prioritàriament les consultes telefòniques i e-consulta per evitar al màxim les visites presencials al centre, només en casos de problemes de salut importants i urgents. Aquest fet comportarà l'anul·lació de determinades visites o proves que es tornaran a programar properament. Així, es desprogramaran i s'ajornaran proves i controls de seguiment rutinaris que no siguin estrictament necessaris: Espirometries, MAPA, cribratges de fons d'ulls i obturacions dentals o petites cirurgies programades.

Es demana la col·laboració ciutadana i davant de qualsevol dubte de la malaltia, símptomes o sospites de possible infecció consultar l'enllaç del Canal Salut, especialment l'apartat que fa referència al Test: Puc estar afectat per coronavirus?

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació