El grup Perquè no ens fotin el tren celebra el sisè aniversari

La concentració es farà aquest divendres a dos quarts de 8 del vespre a l'estació de tren amb pastissos i una performance. 

Publicat 25/01/2019, Torelló - Política
el-grup-perque-no-ens-fotin-el-tren-celebra-el-sise-aniversari

Cartell de la concentració.

El grup Perquè no ens fotin el tren farà aquest divendres, com cada divendres últims de mes, la concentració a l’estació de tren de Torelló, i en aquesta ocasió celebrarà el seu sisè aniversari. Ho farà amb pastissos i una performance. La trobada es farà a dos quarts de 8 del vespre en què es valorarà la feina feta durant els darrers 6 anys i faran llista de la que els queda pendent. 

El col·lectiu explica que porta “sis anys de lluita per la millora de l’R3, però ara tenim més dificultats per trobar solucions al problema de la línia”. I és que “el Departament de Territori i Sostenibilitat no respon a les peticions de reunió amb el nou conseller”. La principal reivindicació del grup “és la concreció dels nous horaris, dels quals es parla des de fa 4 anys, i que s’haurien d’adaptar a les necessitats reals dels desplaçaments dels usuaris actuals”. A més, recorden que els horaris són competència de la Generalitat des del 2010. Continua sense solució “la llargada dels trens a la quantitat d’usuaris en hores punta, la millora dels sistemes d’informació, l’accessibilitat a trens i estacions o les devolucions Xpress”. També constaten que tot i que es tracta de competències de Renfe i Adif, “és evident que la Generalitat és l’interlocutor que ha de fer que es resolguin”.

Finalment, Perquè no ens fotin el tren espera que “ben aviat puguin començar les obres d’adequació de l’aparcament de darrera l’estació de Torelló”.  

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació