El projecte dels agents cívics acaba amb una jornada d'activitats al Casal Cívic

Emmarcada a l’Espai Educatiu, va comptar amb una bona participació de famílies i infants.

Publicat 02/10/2019, Torelló - Civisme
el-projecte-dels-agents-civics-acaba-amb-una-jornada-d-activitats-al-casal-civic

Es va fer una xerrada sobre residus i economia circular. (Foto: Ajuntament de Torelló).

El projecte que els agents cívics han realitzat en els darrers sis mesos va finalitzar dissabte amb una jornada d’activitats al Casal Cívic de Torelló. Concretament es va fer el tancament de la campanya ‘El millor residu és el que no es produeix’. La jornada, emmarcada a l’Espai Educatiu, va comptar amb una bona participació de famílies i infants, que van poder prendre part en una xerrada sobre residus i economia circular, un cercle de percussió amb instruments reciclats i un taller de reciclatge creatiu a càrrec dels Agents Cívics.

Durant el darrer mig any, els agents cívics de Torelló han participat en tasques molt diverses relacionades amb la seguretat viària a les entrades i sortides de les escoles, les sessions de civisme en centres educatius i la promoció de campanyes cíviques de l'Ajuntament. Entre aquestes campanyes pedagògiques, destaca 'STOP prou caques' que van impulsar per fer front a la manca de civisme d'alguns amos de mascotes que no recullen els excrements dels seus gossos de la via pública. 

Els agents cívics han fet un balanç molt positiu d'aquests sis mesos de feina i han volgut fer públic el seu agraïment a la ciutadania de Torelló pel bon tracte que han rebut. També han expressat el seu desig que se segueixi treballant pel civisme i la convivència al municipi.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació