El PSC critica l'equip de govern "per no fer prou" per l'ampliació del CAP

El regidor David Sánchez va dir que primer cal resoldre "un problema tècnic que és la cessió del terreny" i que el projecte "no està aparcat". 

Publicat 26/07/2022, Torelló - Salut Pública
el-psc-critica-l-equip-de-govern-per-no-fer-prou-per-l-ampliacio-del-cap

El PSC en el ple d'aquest dilluns al vespre. (Foto: Ajuntament de Torelló).

El PSC va lamentar en el ple que el CAP de Torelló no aparegui en el pla d’inversions per a millorar l’atenció primària per al període 2022-2024. El portaveu del grup, Joan Carmona, va recordar que el ple del maig de l’any passat va aprovar una moció municipal dels socialistes que recollia la necessitat d’ampliar amb urgència l’Àrea Bàsica de Salut de la Vall del Ges i que va ser aprovada per tots els grups. També va explicar que després de la instància que van entrar a l’ajuntament demanant informació “encara no n’hem obtingut resposta” i també va aprofitar per anunciar que el PSC va presentar la setmana passada la moció al Parlament de Catalunya. Carmona va manifestar que “tot i que falta resoldre un conflicte entre el cadastre i el registre de la propietat respecte l’espai on s’ha de fer l’ampliació, tenim el dubte de si l’equip de govern ha fet prou per tirar endavant el projecte ja que no es contempla en el pressupost”. El regidor de Salut Pública, David Sánchez, va explicar que tot i que el CAP “no s’hagi inclòs en el pla d’inversions del govern de la Generalitat, no vol dir que l’ampliació no tiri endavant”. Alhora va afegir que “políticament ho anem vetllant però tenim un problema tècnic que és la cessió de més terreny”. Sánchez va dir que “des de Salut no ens han dit ni que quedi encallat ni apartat”, tot i que va recòneixer que “no és el ritme que ens agradaria però tècnicament no poder fer més”. En la moció presentada pel PSC a la mesa del Parlament es demana incloure en la redacció dels propers pressupostos de la Generalitat una partida destinada al projecte d’ampliació de l’Àrea Bàsica de Salut de la Vall del Ges i iniciar les obres d’ampliació durant el període del 2023-2024. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació