El punt de recàrrega de vehicles elèctrics de Torelló ja funciona

Està col·locat a la placeta de'n Pujol i la recàrrega és gratuïta.

Publicat 19/11/2020, Torelló - Medi Ambient
el-punt-de-recarrega-de-vehicles-electrics-de-torello-ja-funciona

L’Ajuntament de Torelló ha posat en funcionament aquesta setmana el punt de recàrrega de vehicles elèctrics, ubicat a la placeta de'n Pujol. Per aquest motiu, al costat de la instal·lació s'han reservat dues places d'estacionament per als vehicles que en facin ús. L'objectiu és potenciar i facilitar la utilització del cotxe elèctric. La recàrrega és gratuïta. El punt possibilita la recàrrega simultània de dos vehicles elèctrics combinant un vehicle connectat en corrent alterna (amb el connector tipus II mennekes) i un vehicle connectat en corrent continua (amb el connector Combo2 o el connector CHAdeMO). Per utilitzar el punt de recàrrega cal disposar de qualsevol targeta tipus RFID, que és la que tenen els titulars de vehicles elèctrics, o mitjançant l’ús de l’App EVcharge (codis QR de descàrrega al mateix punt de recàrrega) o altres apps com la d’electromaps. L’Ajuntament de Torelló disposarà en breu de targetes RFID per aquells usuaris de vehicle elèctric del municipi que no disposin d’aquest tipus de targeta.
Aquest punt de recàrrega semi-ràpid (de 22kwh), es va muntar amb un ajut del Pla MOVALT de l'Instituto para la Diversificación y Ahorro de la Energía (IDAE) del Ministerio para la Transición Ecològica. De cara al 2021, l'Ajuntament projecta instal·lar un altre punt de recàrrega a l’aparcament de la zona esportiva.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació