El segon concurs d'aparadors del Festival de Cinema ja té guanyadors

Vidres Mora, Autet Matalassos i La Nina són els guardonats de l'edició 2018, després que el jurat hagi valorat criteris com l'originalitat o la qualitat artística. 

Publicat 11/12/2018, Torelló - Comerç
el-segon-concurs-d-aparadors-del-festival-de-cinema-ja-te-guanyadors

Els representants dels comerços guardonats. (Foto: ACT).

Vidres Mora, Autet Matalassos i La Nina són els guanyadors del segon concurs d’aparadors que s’ha organitzat en el marc del Festival de Cinema de Muntanya. Vidres Mora ha aconseguit el primer premi de 450 euros, Autet Matalassos 300 euros i la Nina 150 euros. El jurat ha valorat els aparadors en base a criteris com ara l'originalitat, la qualitat artística, la presència d'elements que es puguin identificar del Festival de Cinema de muntanya de Torelló i la integració dels elements del comerç i servei dins el muntatge de l’aparador. El jurat estava format per la regidora Carme Francolí, el membre de l’organització del Festival de Cinema de Muntanya, Toní Cubí; la professora de l’Escola d’Arts Plàstiques, Maria Montserrat; l’aparadorista i graduada en arts plàstiques, Margarita Tenas i la representant de l’Agrupació de Comerciants, Alexandra Chiriac. Els premis els ha organitzat l’Ajuntament de Torelló, amb la col•laboració de l’Agrupació de Comerciants de Torelló, el Festival de Cinema de Muntanya i el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura. El concurs s’ha desenvolupat en el marc del Festival de Cinema de Muntanya des del 9 fins al 25 de novembre i la temàtica ha estat el cinema de muntanya. En aquesta edició hi han participat 21 establiments. 

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació