El taller de crítica cinematogràfica de la Dos Rius es trasllada al 9 de juny

La temàtica que tractaran els participants serà 'El desamor' i ho faran a través de tres sessions conduïdes per Miquel Echarri. 

Publicat 24/05/2022, Torelló - Cultura

El taller de crítica cinematogràfica ‘Escriure de Cinema’ que organitza la Bilioteca Dos Rius de Torelló començarà el proper 9 de juny enlloc del dia 2, tal com estava previst. Anirà a càrrec de Miquel Echarri, periodista de temes culturals i, des de 2006, professor d’anàlisi fílmic i història del cinema modern i contemporani.. Durant el taller, els participants rebran formació sobre com el cinema ha tractat històricament un tema, en aquest cas ‘El desamor’  i també pautes per a l’anàlisi de les pel·lícules, formació i suport en el procés de redacció de les seves crítiques personals. En tot moment el docent estimularà la participació dels alumnes, recollirà i en valorarà les aportacions, i facilitarà una experiència d’escriptura i lectura compartida entre tots els participants. Es faran un total de tres sessions, el 9, 16 i 30 de juny. És un projecte de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona en col·laboració amb l’Escola La Casa del Cine que proposa noves experiències participatives en un taller de crítica cinematogràfica.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació