Els agents cívics engeguen la campanya 'STOP prou caques'

L'objectiu és sensibilitzar als amos dels gossos per tal que recullin els excrements de les seves mascotes de la via pública. 

Publicat 02/07/2019, Torelló - Civisme
els-agents-civics-engeguen-la-campanya-stop-prou-caques

Els agents cívics de Torelló començaran aquesta setmana la campanya ‘STOP prou caques’, dins la seva dinàmica d'executar campanyes pedagògiques sobre els temes que més preocupen als ciutadans. L'objectiu és sensibilitzar als amos dels gossos per tal que recullin els excrements de les seves mascotes de la via pública. El conflicte de les caques de gos en zones públiques és un dels maldecaps més grans de la majoria de municipis de tot el territori i una de les preocupacions cíviques dels ciutadans. El problema afecta parterres; camins, fins i tot els escolars; solars i carrers i places de la majoria de municipis.

La campanya ‘STOP prou caques’ consistirà a identificar els excrements amb banderoles i cartells apel•lant directament als amos dels gossos que en algunes zones del municipi no recullen les deposicions de les seves mascotes. La campanya és un nou intent de sensibilitzar als amos incívics de gossos. Des de l'Ajuntament no es descarta posar en marxa mesures més contundents en cas que l'actitud d'aquestes persones no millori.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació