Els agents cívics regalen bosses als nens i nenes de les escoles de Torelló

Forma part de la camanya 'El millor residu és el que no es produeix'. 

Publicat 20/06/2019, Torelló - Civisme
els-agents-civics-regalen-bosses-als-nens-i-nenes-de-les-escoles-de-torello

Els alumnes amb les bosses. (Foto: Ajuntament de Torelló).

Els agents cívics de Torelló han començat a regalar des de la setmana passada bosses de la campanya ‘El millor residu és el que no es produeix’ a tots els nens i nenes de les escoles on han fet el taller. Amb aquesta acció es pretén sensibilitzar els mes petits de la importància de canviar hàbits des d’avui mateix per tal de tenir mes cura del medi ambient i de tot el que ens envolta. A més, es demana la seva col·laboració a l’hora de fer-la servir, tant per reduir el consum de bosses de plàstic com per fer difusió de la importància que té, i convertir Torelló en un poble conscient a l’hora de consumir i generar menys residus. L’acció ha sigut possible gràcies a la participació del Pla de Barris i la regidoria de Medi Ambient. Aquesta setmana, amb els tallers al Sagrats Cors, finalitzen les sessions a les escoles. Se n’hauran realitzat un total de 35 i amb un abast de 832 alumnes. 

Per altra banda, i coincidint amb la setmana pel Medi Ambient, els agents cívics han iniciat fa dues setmanes una participació setmanal al programa ‘Magatzem Magazine’, de Ràdio Ona. Hi participen cada divendres fins a finals de setembre, un dia que s’ha triat expressament per sumar-se a les accions de Fridays For Future, el moviment ecologista de caire internacional impulsat per l’adolescent de 15 anys Greta Thunberg. Mitjançant aquesta col•laboració i fins a finals de setembre, els agents cívics regalaran dues bosses cada setmana a les persones que enviïn les idees més originals de com redueixen, reutilitzen o reciclen els residus que produeixen. El concurs s’està fent a través de Twitter (@civismetorello) o Instagram (civismetorello) amb l’etiqueta #elmillorresidueselquenoesprodueix. Cada divendres, al voltant de ¾ d’1 del migdia, anunciaran per Ràdio Ona i per xarxes socials qui són les persones guanyadores.

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació