Els comerciants de Torelló regalaran hores per a utilitzar el vehicle elèctric entre els seus clients

La previsió és que el cotxe elèctric arribi en el termini d'un mes o mes i mig. 

Publicat 05/02/2019, Torelló - Medi Ambient

L’Ajuntament de Torelló conjuntament amb els comerciants impulsen una campanya que regalarà als ciutadans hores per a utilitzar el vehicle elèctric que properament disposarà la població. El regidor de Medi Ambient, Manel Romans, diu que “la setmana passada ens vam reunir amb els comerciants per explicar-los la idea de vehicular la campanya a través dels establiments comercials i els va semblar molt bé”. El primer pas serà dissenyar-la i que arribi el vehicle elèctric, un Renault Zoe, en el termini “d’un mes o mes i mig”. Els comerços donaran als clients “unes targetes amb codi que contindran diverses hores de vehicle elèctric”.

El consistori té signat un conveni amb la cooperativa de carsharing (lloguer de cotxes) i sense ànim de lucre ‘Som Mobilitat’ que treballa per una mobilitat més sostenible. A través d’aquest acord l’Ajuntament ha comprat “unes hores d’ús d’aquest vehicle elèctric que farà servir personal de l’ens local però que també posarem a disposició dels ciutadans per tal que en puguin fer un ús gratuït i provar-lo”. 

Romans assenyala que “si la iniciativa té èxit ens agradaria que un grup local de torellonencs i torellonenques se’n pogués beneficiar, no només gratuïtament sinó també pagant pel servei”. L’objectiu és que hi pugui haver més d’un vehicle d’aquestes característiques “a disposició dels ciutadans”. El regidor de Medi Ambient, Manel Romans, creu en “la sostenibilitat i que el futur ha de ser el vehicle elèctric no contaminant”. També destaca els avantatges que comporta fer-ne ús com “la gratuïtat a les autopistes de la Generalitat o la gratuïtat a la zones verdes de Barcelona”. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació