En marxa la 7a edició de les jornades Càpsules en format telemàtic

300 alumnes de 3r i 4rt d'ESO han participat en les xerrades que s'ofereixen des del Torelló Jove.

Publicat 17/03/2021, Torelló - Joventut

La 7a edició de les jornades d’orientació acadèmia i professional Càpsula, que s’acostumaven a fer durant el març amb una durada de tres dies, es desenvolupen en format digital, a causa de la pandèmia. A hores d’ara, tots els centres de secundària ja han pogut participar de les xerrades d’orientació acadèmica que s’ofereixen cada curs des del Torelló Jove, en les quals han participat més de 300 alumnes de 3r i 4t d’ESO i Batxillerat. Per tant, tota la informació de Càpsula representa un complement més a la informació facilitada. Qualsevol jove o família que necessiti ampliar la informació i rebre una atenció més personalitzada, pot adreçar-se al Torelló Jove, a través del telèfon, i se li facilitarà dia i hora de visita.

Les jornades, adreçades a l’alumnat de 4t d’ESO, PFI (Programes de Formació i Inserció) i cursos del Garantia Juvenil, estan impulsades pel Servei Comarcal de Joventut, amb la col·laboració dels i les professionals de Joventut de la comarca i, també, del Servei d’Educació comarcal. Tenint en compte la situació actual s’ha creat una pàgina web amb informació referent a temes d’orientació, amb l’oferta postobligatòria de la comarca i amb un seguit de recursos d’interès tant per a joves, com per a famílies i professionals: www.osonajove.cat/capsula. També està prevista una sessió d’orientació per a professionals que es farà el proper 24 de març, a les 4 de la tarda, de forma telemàtica. Properament també es comunicarà la data de Càpsula famílies.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació