Èric Sibina revalida l'alcaldia de Sant Vicenç

Sumem ha aconseguit 9 regidors i Independents 2. 

Publicat 26/05/2019, Sant Vicenç - ELECCIONS MUNICIPALS

Èric Sibina revalida l'alcaldia a Sant Vicenç després d'haver obtingut 912 vots (75%) davant dels 275 (22%) que ha aconseguit Independents per Sant Vicenç, Vilaseca i Borgonyà. Sumem, la formació integrada per ERC i l’antiga CiU, tindrà 9 regidors i els Independents 2. El municipi passa dels 9 als 11 regidors per raons de demografia, després d’haver superat els 2000 habitants. Sibina s'ha mostrat "immensament content" amb els resultats i diu que "és una recompensa a la feina feta els últims quatre anys". Fa quatre anys, en canvi, ERC i CiU, van empatar a tres. A banda de Sibina, els regidors de Sumem són Marta Camps, Josep Maria Antentas, Aina Casanova, Xavier Rosanes, Anna Solà, Pau Fernández, Vanessa Espin i Arnau Fontserè. 

Per la seva banda, Sergi Barragan, que ha agafat el relleu d’Elisabet Oró al capdavant dels Independents, ha assegurat que "ens esperàvem uns altres resultats però que cal respectar-los, ja que és el que el poble ha votat". Sergi Barragan i Maria Teresa Colomer estaran a l’oposició. 

La participació a Sant Vicenç ha estat del 77%. De vots en blanc n’hi ha hagut 30 (2%) i de nuls 6 (0%). 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació