Festival Solidari a Sant Vicenç per a recollir joguines

La iniciativa de caire social està organitzada per l’escola TLS de Vic i durant l'acte oferirà actuacions de dansa dels seus alumnes. 

Publicat 13/12/2018, Sant Vicenç - Societat
festival-solidari-a-sant-vicenc-per-a-recollir-joguines

Cartell del Festival.

Per tercer any consecutiu, Sant Vicenç acollirà diumenge el Festival Solidari, una iniciativa de caire social que té per objectiu recollir joguines i organitzada per l’escola TLS de Vic. El seu director, Toni López, assenyala que “alumnes de la mateixa escola faran diverses actuacions de dansa” amb la pretensió “de recaptar joguines per als nens i nenes que ho necessiten i perquè cap es quedi sense passar un bon Nadal”. Es demana que les joguines “siguin noves o usades en bon estat”. De moment ja se n’han recollit a la mateixa escola vigatana, però diumenge també se’n podran portar a partir de les 6 de la tarda al pavelló municipal. Totes les joguines es donaran a l’ONG ‘Joguines Sense Fronteres’ que seran els encarregats de repartir-les entre els nens més necessitats. L’any passat 1200 assistents van passar pel festival, com a mínim, portant una joguina per persona. S’espera que en aquesta edició la xifra sigui similar. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació