Finalitza el projecte d'Agents Cívics 2020

Hi han participat tres agents i una coordinadora que han realitzat, durant sis mesos, diferents accions d'interès general i social.

Publicat 12/01/2021, Torelló - Civisme

El projecte dels Agents Cívics 2020 va acabar a finals d’any en el marc del programa Treball als Barris 2019, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya. Enguany, hi han participat tres agents i una coordinadora que, durant els darrers sis mesos, han treballat i impulsat diferents accions d’interès general i social, donant suport a programes liderats per diverses àrees de l’Ajuntament de Torelló. La tasca dels agents cívics s’ha centrat en treballar amb els diferents departaments de l’Ajuntament; en donar suport a les entrades i sortides de les escoles; en col·locar dispensadors per a la recollida de deposicions de gossos; en fer informes sobre la gestió dels contenidors; en col·laborar en diverses campanyes de comerç; així com en generar continguts a través de les xarxes socials, entre d’altres. Una de les darreres accions ha estat el disseny del nou logotip identificatiu dels agents cívics.

Des del consistori torellonenc expliquen que “el 2020, però, ha estat un any atípic a causa de la situació generada per la Covid-19, amb els conseqüents canvis en el model de convivència i de les normes que regulen la vida al carrer”. Aquest aspecte “ha afectat directament al projecte pel que fa a les seves actuacions i algunes de les tasques que havien de portar a terme”. I és que “la incertesa de la situació ha suposat treballar en un context en el qual la flexibilitat i la capacitat d’adaptació han estat competències que han impregnat tant la planificació com l’actuació”.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació