Independents per Sant Vicenç, Vilaseca i Borgonyà presenta la candidatura

Teresa Colomer i Marc Vallejo ocupen el lloc número 2 i 3 de la llista. 

Publicat 29/04/2019, Sant Vicenç - Política
independents-per-sant-vicenc-vilaseca-i-borgonya-presenta-la-candidatura-1

Foto de la candidatura.


Independents per Sant Vicenç, Vilaseca i Borgonyà va presentar divendres la candidatura, “una llista transversal i representativa del teixit associatiu del municipi per a les eleccions municipals del 26 de maig”, segons van explicar durant l’acte. La presentació, que es va fer al Casal de la Gent Gran de Sant Vicenç, va anar a càrrec del cap de llista, Sergi Barragan, que va destacar que “la candidatura està formada per veïnes i veïns de totes les edats i dels tres nuclis que conformen Sant Vicenç, que participen de la majoria d’entitats i associacions del municipi i que volen fer arribar a l’Ajuntament l’experiència i treball desenvolupats al llarg dels anys”. Barragan va presentar un per un els membres de la candidatura i va donar pas a les intervencions dels número 2 i 3 que són Maria Teresa Colomer i Marc Vallejo que van explicar que s’han sumat al projecte “per les ganes i il•lusió de treballar per Sant Vicenç, Vilaseca i Borgonyà des de l’Ajuntament, en un pas més de compromís i implicació vers la població”. També van exposar “la transversalitat de la llista, així com la seva independència respecte dels partits polítics, com un dels valors per donar resposta a les necessitats de la població”. La resta de la llista la configuren Sergi Solà, Anna Albi, Pere Salvans, Ferran Morera, Fatima Ochan, Roger Vila, Emma Torrentallé i Feliu Puig. 

Barragan va tancar l’acte explicant que el grup està acabant de perfilar el programa electoral, que es presentarà en les properes setmanes, i que estarà basat en treballar per millorar el dia a dia dels veïns del municipi: “Ens arremangarem per fer de Sant Vicenç un poble millor per a tots”. A més, va ressaltar la voluntat “d’escoltar totes les veus i donar resposta a les necessitats reals de la població”. La formació també va fer públic el lema amb què es presentarà a les eleccions municipals: “Amb tu fem poble”. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació