Judit Camps exposa a la mostra ‘Cor de Cartró’ de Barcelona

Hi mostra dos gegantons i dels gegants d’Olot, dos capgrossos infantils i quatre miniatures de capgrossos de Torelló. 

Publicat 30/01/2019, Torelló - Cultura
judit-camps-exposa-a-la-mostra-cor-de-cartro-de-barcelona

Cartell de l'exposició.

L’escultora torellonenca Judit Camps és una de les artistes que participa a l’exposició ‘Cor de Cartró’ que es pot visitar fins el 4 de febrer a la sala d’exposicions d’Artesania de Catalunya, al carrer Banys Nous de Barcelona. Camps hi mostra dos gegantons que són interpretacions de la Pubilla de Puigbacó de Torelló i del gegants d’Olot, dos capgrossos infantils (en Patufet i el Merma) i quatre miniatures de capgrossos de Torelló. 

L’exposició ‘Cor de Cartró’, de la mà de la Federació d’Associacions d’Artesans d’Ofici de Catalunya (FAAOC) conjuntament amb el Gremi d’Escultors i Restauradors d’Imatgeria Festiva (GERIF) “pretén donar a conèixer l’ofici d’imatger festiu a partir d’una tria d’escultors amb segell propi on es fa palesa la diversitat d’estils i maneres constructives”, afirmen els organitzadors. A més, es vol reivindicar la figura i professió del conservador-restaurador de patrimoni en imatgeria festiva i popular. 

A l’exposició també s’hi poden contemplar les obres dels escultors Jordi Grau, Carlos Morillo, Joan Iniesta,Jordi Arnau Espuga, Miquel Grima, Pau Reig, Sergi Plana i Aleix Vall.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació