L'Agrupament Escolta de Sant Pere participa en el mostreig de les fonts del GDT

És una nova via de col·laboració amb els agrupaments escoltes d’Osona per tal d'apropar les fonts als més joves i conscienciar sobre la problemàtica dels purins.

Publicat 29/01/2019, Sant Pere - Medi Ambient
l-agrupament-escolta-de-sant-pere-participa-en-el-mostreig-de-les-fonts-del-gdt

Es van descobrir tres fonts properes al municipi santperenc. (Foto: GDT).

L’Agrupament Escolta i Guia Mestral de Sant Pere va participar dissabte en el mostreig de fonts que organitza el Grup de Defensa del Ter. L’objectiu de l’activitat és “apropar les fonts als més joves i conscienciar sobre la problemàtica dels purins” i pretén ser una nova via de col·laboració amb els agrupaments escoltes d'Osona. Les diferents unitats de l’entitat van poder descobrir tres fonts properes al municipi mentre els membres del GDT els explicaven la problemàtica i analitzaven in situ el nivell de nitrats de les fonts. La primera font que van visitar va ser la Font de la Riera, tot i que no va ser possible localitzar el brollador i, per tant, no van poder recollir cap mostra. La segona va ser la Font de Ridaura o Riudaura i, per últim, la Font Surroca que no rajava.

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació