L'Ajuntament de Torelló haurà d'indemnitzar un expolicia local que va estar de baixa per motius laborals

El sindicat de CCOO explica que “aquesta és la segona sentència condemnatòria contra l’Ajuntament de Torelló, per la mateixa causa". 

Publicat 28/01/2019, Torelló - Societat

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya reconeix com a accident laboral el temps de malaltia en què un policia local de Torelló va estar de baixa i, per tant, se li reconeix el dret a cobrar una indemnització. El sindicat de CCOO explica que “aquesta és la segona sentència condemnatòria contra l’Ajuntament de Torelló, per la mateixa causa” i que “tenia el seu origen en un problema de conflictivitat laboral interna al cos de la policia local i que tant el cap de la policia com els responsables polítics no van resoldre en el moment oportú i que va donar com a resultat la malaltia dels dos caporals”. A la sentència també es reconeix que “hi havia un nexe entre la malaltia i el treball”. A més afegeixen que “actualment els delegats de prevenció de l’Ajuntament de Torelló segueixen treballant per trobar solucions i aconseguir reduir els riscos laborals, específicament els riscos psicososials a la policia local”. 

Des de l’Ajuntament de Torelló, el regidor de Recursos Humans, Manel Romans, assenyala que “el consistori farà front a les responsabilitats que tingui enfront a aquesta sentència.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació