La Baldufa presenta 'Mon pare és un ogre' al Cirvianum

La companyia ha estat recentment guardonada amb el Premio Nacional de Artes Escénicas para la infancia y la juventud 2020. 

Publicat 13/05/2021, Torelló - Cultura
la-baldufa-presenta-mon-pare-es-un-ogre-al-cirvianum

El Teatre Cirvianum acollirà diumenge la presentació de l’espectacle ‘Mon pare és un ogre’, de la companyia de comediants La Baldufa. Aquesta companyia ha estat recentment guardonada amb el Premio Nacional de Artes Escénicas para la infancia y la juventud 2020. ‘Mon pare és un ogre’, que es podrà veure a partir de les 6 de la tarda, és un espectacle que parla sobre la maldat dels bons i la bondat dels dolents, el càstig, la culpa, la solidaritat, la justícia, el bé i el mal. Un viatge al país dels Ogres, un cant a l’esperança, una història de redempció. És un espectacle que vol arribar a emocionar, a fer viure els sentiments dels altres en pròpia pell i generar empatia cap a situacions que, en la majoria dels casos, estan allunyades de la pròpia realitat. En Miquel va créixer sense pare, un home a qui tothom anomenava “l’Ogre”. Durant moltíssims anys, no n’ha sabut res. Ara, a la maduresa, rep la visita d’un home que ha compartit cel·la amb el seu pare a la presó i li duu una carta. D’aquesta manera, descobreix la història no explicada, descobreix un Ogre solitari i fosc, al cor del qual encara hi ha un lloc per al seu estimat fill. Descobreix que gràcies a aquest amor, el seu pare mai no ha deixat de ser un ésser humà. Pel que fa l’obra Raphaëlle prevista per dissabte s’ha suspès per motius de salut d’un membre de la companyia.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació