La Dos Rius acull una hora del conte i una xerrada sobre cos i aprenentatge

La sessió adreçada als infants anirà a càrrec de Sílvia Blavia, de Teatrem, i la conferència serà conduïda per Montse Jordà. 

Publicat 11/05/2022, Torelló - Cultura
la-dos-rius-acull-una-hora-del-conte-i-una-xerrada-sobre-cos-i-aprenentatge

Cartell de l'activitat.

La biblioteca Dos Rius de Torelló acollirà aquest dimecres, a les 6 de la tarda, una nova sessió de l’hora del conte. Porta per nom ‘La Berta sense por’ i anirà a càrrec de Sílvia Blavia de Teatrem. “La història se centra en la Berta, una noia molt valenta, que havia sentit a parlar moltes vegades de la por però no sabia pas quina mena de cosa era”, expliquen des de l’entitat. Per això “un dia va decidir anar a voltar pel món a veure si la trobava i així va començar la seva aventura”. L’activitat s’adreça a infants a partir dels 3 anys. Per altra banda, aquest dijous, a les 7 de la tarda, Montse Jordà, mestre d’educació infantil, farà una xerrada sobre cos i aprenentatge també a la Dos Rius. Parlarà sobre la importància del cos i del moviment en l’aprenentatge, de tenir en compte cada etapa de desenvolupament de l'infant i sobre què passa si els reflexes primitius estan per integrar. La conferenciant donarà eines i recursos pràctics a través del cos per enfortir l’aprenentatge, per exemple, per millorar la motricitat fina, l’atenció, l’equilibri, la consciència corporal o els moviments oculars.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació