La Vall del Ges se suma al Gran Recapte d'Aliments

Les persones interessades podran fer les seves aportacions en diversos establiments de Torelló, Sant Vicenç i Sant Pere.

Publicat 19/11/2021, Torelló - Solidaritat

Com cada any per aquestes dates torna una nova edició del Gran Recapte d’Aliments, la tretzena, a la Vall del Ges. Les persones interessades podran donar productes als establiments de Bon Preu-Esclat. Pel que fa a Sant Vicenç i Sant Pere les aportacions de làctics, cereals, oli, productes de neteja o higiene personal es quedaran al mateix municipi i s’entregaran a Càritas de Sant Vicenç i l’Ajuntament de Sant Pere per cobrir les necessitats bàsiques de la població. Els productes a Sant Vicenç es podran lliurar divendres i dissabte a La nostra Botiga de Borgonyà i a Can Villegas i a l’Estanc també diumenge al matí. A Sant Pere es podran dipositar a La Cooperativa La Familiar, a Cal Recader i a Mar i Muntanya.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació